Sol Mariia Lotus Storm


MIN REJSE MED MAMA CACAO

Min rejse med Mama Cacao startede, da jeg et stykke tid efter at havde fulgt Camille Namasté på Instagram, tænkte at jeg måtte prøve at se hvad det dersens Cacao egentlig var for noget. Hånden på hjertet, så var det ikke en vild intens oplevelse, men mere en noget sløj og tynd omgang. Cacaoen var al for tynd og jeg var på det givne tidspunkt ikke så meget i kontakt med min krop, til at jeg kunne mærke de subtile forandringer som Mama Cacao kan bringe med sig.

Trods den halvfesne omgang, blev Mama Cacao en del af min daglige morgen praksis. Dette var en praksis der var meget orienteret mod hovedet og ikke så meget mod kroppen, så derfor støttede Mama Cacao mig ikke med andet end det ritual og de gentagelser, som jeg på daværende tidspukt havde brug for. 

3 måneders tid efter skulle jeg på retreat på Samsø med Camille som spaceholder, og her fik jeg en helt ny oplevelse af Mama Cacao. Hun var cremet, lækker, blød og havde en del mere kraft i sig, end det jeg kunne stable på benene derhjemme. Stille og roligt i takt med at min opmærksomhed vendte mere og mere indad og ned i min krop, begyndte jeg at kunne mærke Mama Cacao langt kraftigere. Og jeg vil sige at hendes kraft bliver mere og mere powerfuld, som jeg vender mere og mere hjem til mig selv og min kære krop. 

Jeg har med Mama Cacao kodet mine celler med mine visioner, missioner og intentioner - det har i den grad været kraftfuldt og stærkt. Jeg mærker i dag, hvordan min respekt udvikler sig for hendes energi, og at jeg giver hende den omsorg og tid som hun skal have. Proportionelt med at min egenomsorg, forståelse for mig selv, mit møde med mit indre, bliver blødt og mere kraftfuld, stiger min connection og forståelse for Mama Cacao også. Mama Cacao, mine intentioner, min krop og bevidsthed hænger mere og mere uløseligt sammen. 

I min egen virksomhed benytter jeg Mama Cacao til at lande og åbne op. Det er en god måde at lande sammen inden en meditation, Breathwork eller andet bevidsthedsfremmende arbejde. Mama Cacao støtter både mig og dem som jeg holder spacet for. Hun driver ud vores fælles energifelt, og støtte hele spacet for det der skal foregå.

Jeg har valgt at sælge Mama Cacao fysisk, da jeg i den grad er tilhænger af hendes støttende energi og høje vibration. Hun er en ven der holder mig i hånden og hjælper mig med at skabe fokus, hvor der er brug for det. Jeg håber og ønsker at jeg kan være med til at række Mama Cacaos hånd ud, så endnu flere kan blive støtte af hende. 

I min virksomhed afholder jeg ceremonier med meditation, Breathawareness, beskeder fra engle gennem kort og healing. Derudover afholder jeg Bevidst Vandring hvor vi vender blikket indad, mens vi bevæger os i naturskønne omgivelser, med mindfulnessøvelser og fokus på at komme ned i kroppen. Dernæst er jeg begyndt at have øveklienter i Breathwork 1:1 sessioner, da jeg er ved at uddanne mig hos Camille Namaste som Essence Practioner. Mama Cacao er en tro følgesvend i alt mit arbejde med mig selv og andre.

Kærligst Sol