Certificerede spaceholders


Aarhus

Ivalu Skifte-Labansen


Ivalu Skifte-Labansen

Det er vigtigt for at give en dyb rolig, nærværende, tilstedeværende og grounded energi videre til mine ceremonier. Jeg vil gerne give deltagerne en oplevelse af at kunne være mere tilstede i kroppen og at gå ned i tempo, en rolighed som kan bringe en på samme frekvens som Mama Cacao. Derudover en tilladdelse til at være med alt det der kommer op og en rummelighed over for de oplevelser og følelser der kan blive vækket i en ceremoniel stund med Mama Cacao.

Jeg kombinerer mine ceremonier med aktive meditationer og guidenings der bringer en nærmere en selv, intuition og eventuelle beskeder fra Mama Cacao. Derudover et åbent og rummeligt space med plads til sharings. Jeg vil gerne kombinere ceremonier med kreative udtryk som maling og dans. 
 
Du kan finde Ivalu & hendes ceremonier her


Aars

Helle Tindahl Viborg

Helle Tindahl Viborg

Jeg nyder støtten som cacaoen giver mig i hverdagen og ser stor glæde i at dele det med andre gennem ceremonier, da jeg synes der sker noget magisk når vi deler energien omkring cacao. Det fantastiske ved fælles cacao ceremonier, er hvordan vi giver til hinanden uden at præstere, blot ved at være til stede.

Mine ceremonier holder jeg i Vesthimmerland og for det meste i mine forældres gildesal i Nyrup. Vi er ofte fortravlede i hverdagen og her tilbyder jeg et frirum med fokus på indre ro og stilhed til at komme i kontakt med dig selv. 

Mit fokus er en taknemmelighed for, at du har prioriteret dig selv, med at deltage i ceremonien. Som Sacred Cacao Spaceholder og Holistisk Energiterapeut giver det mig en god palet af aktive meditationer, guidninger og viden om kroppens energibaner, som jeg bruger, så der kan arbejdes i dybden med ceremoniens tema. 

Jeg finder det vigtigt, at der i mine ceremonier, er et præsentations frit rum, hvor der er plads til den enkelte, uanset om det er din første ceremoni eller du selv har et personligt forhold til spirit cacao. 

Jeg vil se frem til at byde dig velkommen i spacet, til en stund til at komme i kontakt med dig selv. 

Eller på Helles Facebookside og Instagram.

København/Ringsted

Marlene Lisa Eriksen
Marlene Lisa Eriksen

Mama Cacao – Cacao Spirit er stærk og mild og kærlig. Jeg kan altid vende mig mod hende, når jeg har brug for at finde tilbage til min egen styrke, min egen ro, min egen kærlige essens.

At skabe en stund med en kop cacao, er at invitere Mama Cacao på besøg. Lade hende gå ved siden af mig på min rejse. Og vi kan sidde helt roligt, uden at sige noget og uden at have noget mål andet end bare nyde øjeblikket og solstriben på gulvet. Eller vi kan skabe i fællesskab, rejse med ånderne ud over stepperne, hente drømme og idéer op fra dybet og danse med stjernerne.

Når jeg tager Mama Cacao ind, tager hun mig ind. Når jeg dykker ned i Cacao Spirit, dykker Cacao Spirit ned i mig.

Eller på Marlenes InstagramRanders

Pia Madsen

Pia Madsen

Mine ceremonier har et shamanistisk udgangspunkt, hvor ære og respekt for Moder Jord og vores forfolk er grundstenen. Alt i livet er cyklisk, men det samfund vi lever i følger en lineær kurve. For mange opleves det som et pres og som svært at finde sig til rette i. 

Jeg inviterer til at gå på opdagelse i den cykliske struktur, for at opnå større forståelse for sammenhængen mellem krop, sind og ånd og for at komme tættere på det liv, du ønske at leve. At skabe et trygt space, der giver mulighed for at arbejde med det der måtte komme op, er essentielt for mig og jeg inviterer dig til at komme i kontakt med din intuition og din sjæls kald. 

Jeg benytter mig af arbejdet med månens og kvindens cyklus, årshjulet, naturens urtevisdom og den ceremonielle cacao.