Velkommen til


Mit navn er Camille og det er mig, som står bag Camilles Cacao Love ♡
Jeg er mega taknemmelig og ydmyg over at kunne bringe lækker, økologisk, high vibe og kvalitets-ceremonial-grade-cacao til dig - direkte fra Peru.

Vision for kaldet med ceremonial cacao

For mig handler det om mere end blot at sælge en vare. 

Min egen historie med cacaoen - og hvad det har givet mig og mine klienter, har meget at sige - hvilket, du kan læse mere om længere nede. Der er de dejligste fysiske egenskaber ved cacaoen, såsom indre ro, angstdæmpelse, styrket intuition og kreativitet, glæde, større kropskontakt, tilstedeværelse og meget mere.

Men når vi kigger bag de fysiske egenskaber, så ser jeg også en større vision. Netop fordi der er det spirituelle aspekt - energien i cacaoen, dén plantespirit  som er forbundet til cacaoen. Den spirit, som du måske har lagt mærke til,  jeg omtaler som Mama Cacao, da hun, for mig, besidder en feminin styrke  og guidance.

For cacaoen mener man, at man først har kunne spore den i Peru, og siden har den spredt sig til Europa som chokolade. Men her i de seneste 5 år, er det eksploderet med ceremoniel cacao og ceremonier, hvilket jeg ser en større mening med. At denne spirit, Mama Cacao, kommer til os ikke for at lære os noget, men for at påminde os om dét, vi allerede ved: Fællesskab, dybere connection til os selv og mellem hinanden, kærlighed, intuition, lænen sig tilbage og turde finde svarene inden i frem for at søge dem udadtil.
 
Det har ihvertfald været hendes guidance til mig, og det er netop derfor, at jeg elsker at kunne viderebringe denne smukke, økologiske, kvalitets ceremonial grade cacao til dig - og jeg er enormt taknemmelig for dig, som støtter, deler, nyder og videregiver til andre på din måde ♡

Hvis du mærker kaldet og nysgerrigheden fra cacaoen, så håber jeg, at du vil  lytte til det kald.

 

ceremonielle cacao fra Camilles Cacao Love


Min egen historie med cacaoen - sådan startede det

2016 startede det med, at jeg begyndte at se det her ceremonial cacao igen og igen og igen - flere forskellige steder. Efter noget tid mærkede jeg, at der var en mening med, at jeg blev ved med at støde på det. Og da jeg opdagede et event i København, som også inkluderede min passion for breathwork, så besluttede jeg mig for at tage med og prøve cacao.

Det var ikke den vilde oplevelse, men en del af mig var stadig så nysgerrig. Så jeg besluttede mig for at købe cacao hjem og prøve det af selv. Jeg fandt en forhandler fra udlandet, og da jeg en dag var alene hjemme, besluttede jeg mig for, at nu var det tid. 

Den dag som står så klart i mit indre for rejsen med ceremonial cacao

Jeg havde fastet, lavede min kop cacao på vand, chili og lidt kanel. Den smagte forfærdeligt, og konsistensen var virkelig ikke god! Men jeg drak det hele, og fik pludselig lyst til at sætte musik på og danse. Og lige på denne dag, var der noget i mig, som jeg fik kontakt til i mit indre og i min krop som aldrig før. 


Min rejse med ceremonial cacao fortsatte og det tog det om sig 
- både hjemme og i mit arbejde

Jeg havde mange dejlige stunder hjemme og begyndte lige så stille at inkludere det i mine egne sessioner, når jeg havde breathwork sessioner og aktive meditationer, og kunne mærke en dybde med cacaoen. Derfor besluttede jeg mig for, at jeg ville introducere det på mine egne breathwork forløb og sessioner.

Deltagerne berettede, at de mærkede en helt anden dybde følelsesmæssigt og en anden kropslig kontakt. Så det blev en fast del af mine sessioner og hold.

En dag fik jeg spørgsmålet fra en kvinde, som var deltager på én af mine forløb: “Nu hvor du sidder og lovpriser det så meget - hvorfor begynder du så ikke selv at sælge det?” Dét var spørgsmål som plantede frøet og blev mit kvantespring.

For ja, det var da et godt spørgsmål, og det plantede et frø, som spirede hurtigt. Kort tid efter modtog jeg en mail om at kunne købe cacao til engros pris. Den var som sendt fra universet. Jeg havde en opsparing på 7000,- dengang, som jeg valgte at investere udelukkende i cacao, selvom jeg var bange for, at det ikke ville gå. Men det gik stærkt, og jeg fik solgt det hele rigtig hurtigt og måtte skynde mig at bestille mere hjem. Dette var i april 2018 - og nu sidder jeg her - ca. 2000 kilo cacao solgt i alt og dybt taknemmelig.

 

Camille"Der er de dejligste fysiske egenskaber ved cacaoen, 
såsom indre ro,
angstdæmpelse, styrket intuition og kreativitet, glæde,
større kropskontakt, 
tilstedeværelse og meget mere. 
Men når vi kigger bag de fysiske egenskaber, 
så ser jeg også
en større vision. Netop fordi der er det 
spirituelle aspekt
- energien i cacaoen, 
dén plantespirit som er forbundet til cacaoen." 

- Camille Namaste


Cacao bønne
Når jeg ikke er Cacao Love Mama

Udover at være det direkte bindled mellem Peru og Danmark for den lækreste ceremonielle øko-cacao, så har jeg også 1:1 sessioner, retreats og uddannelser inden for kropsorienteret traumeforløsning, breathwork, aktiv meditation og psykoterapi i mit andet univers www.camillenamaste.com

Jeg elsker denne kombination af kropsorienteret traumeforløsning og den ceremoni
elle cacao. Netop fordi disse to komplimenterer hinanden så smukt i at dykke dybt i sig selv, være mere nærværende og bygge større bro mellem krop og sind til større indre ro, meditativ væren og støtte gennem livet.

 

Livet bag om Camilles Cacao Love


Udover dette er jeg mor til Vincent fra 2014 og Indiya 2021 og lever mit liv sammen med Michael.

Presse, medier & podcasts

Hvis du er nysgerrig på at vide mere om mig, cacaoen og hvordan jeg inviterer denne smukke plantemedicin ind i mit liv og arbejde, så kan du finde en oversigt med links til podcasts, tv-indslag og et radioprogram, jeg har medvirket i. 

Liste i Spotify over de Podcasts, hvor jeg har medvirket som gæst 

Det Spirituelle Hjørne Podcast episode 53 - Ceremoniel Cacao med Camille Namaste 

Tv2Echo - tv-indslag, der gik viralt, om at turde stille sig sårbart frem og om kær LIGhed 

DR Go'morgen P3 - jeg medvirkede i et indslag den 12. juni 2019 om cacao og cacao ceremoni
Spol til minuttal 2:14:00 for at høre mini-ceremonien

Økologisk ceremonial grade cacao fra Camilles Cacao Love