Helle Tindahl Viborg


MIN REJSE MED MAMA CACAO

Jeg blev nysgerrig på cacao fordi jeg på Instagram stiftede bekendtskab med Camille og ceremoni cacao. Så jeg købte et par poser hjem og ville forsøge mig med, da tænkte det som en god mulighed for at få rolige stunder med mig selv. 

Jeg tilberedte cacaoen en aften efter børnene var puttet og satte mig i haven. Smagsoplevelsen var ikke just god, da cacaoen var tynd, grynet og smagte meget kraftigt - men fornemmelsen i munden og følelsen den vækkede i kroppen var vidunderlig. Jeg mærkede jeg emotionel påvirkning ved mit hjerte og selvom smagte underligt, var jeg vild med følelsen det gav. Jeg eksperimenterede derefter med mængderne af krydderier og vendte mig til smagen, så jeg nu i stor udstrækningen nyder både smagen og følelsen når jeg drikker cacao. 

Jeg nyder at have spirit cacao som støtte i min hverdag, som jeg kan mærke ind i når jeg mangler støtte. Jeg arbejder med spirit cacao i mine egne cacaostunder, hvor det er forskelligt om jeg nyder koppen og en stille stund, eller jeg arbejder mere i dybden og kombinere det med aktive meditationer. For mig aktiverer cacoen mange kvaliteter i mig, som støtter op om det min krop har brug for, så det kan varierer fra dag til dag. Det jeg ofte oplever når jeg drikker cacao, er at jeg føler mig mere rolig og i balance, oplever at min kreativitet og mit drive bliver aktiveret, samt mit hjerte bliver åbnet for at stå stærkere i mig selv.  

Jeg har valgt at være fysisk spaceholder for Mama cacao fordi jeg gerne vil kunne tilbyde andre at invitere cacao ind i sin hverdag og når jeg holder cacao ceremonier er det en god mulighed for at købe cacao med hjem. 

Jeg er Holistisk Energiterapeut og arbejder som behandler, hvor jeg også sælger andre ting som støtter op om at arbejde med sig selv og skabe ro i hverdagen, hvilket for mig giver god mening at kombinere med salget af cacao.