Betina


MIN REJSE MED MAMA CACAO

Mit første møde med Mama cacao var på et retreat, hvor vi startede med at være i ceremoni 15 kvinder sammen, og da jeg fik min kop cacao i hånden, begyndte tårerne at trille ned af mine kinder. Før retreatet havde jeg læst og hørt om Mama cacao fra forskellige og følte mig meget draget af hende. Jeg mærkede en forløsning af tårene, og følelsen af at være stolt af mig selv, at jeg havde handlet på noget jeg følte mig draget af, og da jeg begyndte at indtage hende, følte jeg, at jeg landede i mig selv.

Få uger efter begyndte jeg selv at facilitere cacao ceremonier, som blev til Blooming circle - cacao & raw cake ceremonier samt jeg åbnede min holistiske klinik Blooming.

Jeg er vild med at cacao’en både er en madevare og plantemedicin og i mit virke som ernærrings vejleder giver det super meget mening at kunne tilbyde mine kunder, at de også kan købe og drikke cacao’en.

Taknemmelighed

Jeg er taknemmelig for min hidtidige rejse med mama cacao, som dagligt beriger mig med større indsigt, mere klarhed, forøget kreativitet samt alle de hjertevarme tilbagemeldinger jeg for fra de vidunderlige væsner, som også er begyndt at drikke det, er simpelthen sådan en stor gave.

Tak mama cacao for at støtte og aktiverer lyset og den ubetinget kærlighed vi alle er, så vi hver især kan stå stærkere i vores lys og blomstre på smukkeste vis. 

Aller kærligst - Betina