Mie Sunesen 

Min rejse med cacao:
Jeg hørte gennem Katrine Birk og Camilla Nameste om ceremoniel cacao – blev nysgerrig på hvad denne cacao kunne. Kort efter deltog jeg på et retreat, hvor Camille kom og guidede i en cacao ceremoni – jeg var solgt. Det her var ikke bare en kop varm cacao, det her var en oplevelse. En hjerteåbende oplevelse og for mig en kæmpe gave til mig selv. Efterfølgende bestilte jeg cacaoen hjem og fandt ud af hvad den helt rette opskrift var for mig. Vi har alle hver vores smag.


Hvad betyder cacaoen for mig i mit liv:
For mig er ceremoniel cacao med til at sætte fokus på mit velvære. Når jeg drikker ceremoniel cacao er det med stor taknemmelighed for dem der er gået vejen før mig og dem der har bragt ceremoniel cacao til mig. Og ikke mindst en stor tak til naturen - forstiller mig hvordan jeg kan mærke moders jord power, kærlighed og energi. For mig er ceremoniel cacao en omfavnelse – fordi jeg føler mig støtttet – og guided til at mærke min krop og gå med det, hjertet kalder på.

Ceremoniel cacao bringer taknemmelighed og livsglæde ind i mit liv.


Hvordan holder du space for cacaoen i din egen business:
Jeg afholder kvindecirkler samt giver 1:1 sessions, hvor vi ofte starter med en cacao ceremoni for at åbne vores hjerte, mærke vores krop - og derved vores behov og ønsker i og til livet mere tydeligt.

For mig er det vigtigt, at man drikker cacaoen af lyst og fordi den kalder, ikke fordi man skal. Jeg møder flere der ved første smag, skal vænne sig til den noget mere dybe smag, end den søde cacao vi kender fra supermarkeder.


Hvorfor har du valgt at være spaceholder for mama cacao ved fysisk salg?
Jeg vil gerne bidrage til, at andre sætter tid af til dem selv – tager et frikvater fra hverdagens travlhed.

Ved fysisk at have cacaoen med til kvindecirkler, events og 1:1 sessions, kan de smukke sjæle jeg møder, let og hurtig selv komme i gang med at lave ceremoniel cacao derhjemme og tage en kærlig stund med dem selv. Måske dele den med en de har kær.


Hvad laver du i din egen virksomhed?
Sunshine By Mie, et univers med masser af plads til dig og mig, og uanede mængder af skøn hjerteenergi! Jeg ønsker at få dig til at mærke og følge dit hjerte - finde dit indre SHINE frem - lyse verdenen op ved at være lige netop DIG! Det gør jeg ved at afholde kvindecirkler, 1:1 sessions og events/foredrag.

Facebook: Sunshine by Mie | Facebook
Instagram: SUNSHINE by MIE (@sunshine_by_mie) • Instagram-billeder og -videoer
Email: love@sunshinebymie.dk
Mobil: 30 32 65 55
CVR: 40372563
Søvejen 2, Rækkermølle, 6900 Skjern