Louise

Sacred Cacao har kaldt mig længe, men jeg har ikke været klar før nu - og heldigvis for det, for det gav mig netop muligheden for at komme på den fedeste rejse til Sacred Cacao Spaceholder hos Camille og nu også som forhandler.

Første gang jeg smagte cacao var til en breathwork ceremoni - beslutningen om rejsen til spaceholder var truffet allerede inden dette, og selvom jeg ikke tidligere havde smagt de dyrebare dråber var jeg slet ikke i tvivl om det var det rette, så højt kaldte cacao spirit.

Og sikke en fest den første gang var - cacaoen var lavet udelukkende på vand, og det smagte absolut ikke godt - det var mudret, grynet, tørt (så tørt som væske nu kan være) og meget bitter - men energien var fantastisk, så selvom smagen ikke var hvad jeg havde forestillet mig, var det den fedeste oplevelse at connecte til cacao spirit, mærke energien, roen i kroppen og boblerne i maven, samt den forskel det gjorde at jeg havde cacao med i min rejse med åndedrættet - dette møde bekræftede blot at jeg var på rette vej.

Siden hen har jeg lavet mange kopper, med varierende udfald - og har nu fundet min egen vej ind til Mama Cacao og tilberedelsen af den kop der er den rette for mig på dagen, både ifht. intention, smag og effekt.

Cacao Spirit er med mig på godt og ondt - hun støtter mig når ting er svære, når ting skal fejres eller blot når jeg har brug for en stille stund i eftertænksomhed med mig selv eller mine kære - altså ret ofte. Hun har lært mig at alle følelser er okay, og at jeg er okay uanset hvad jeg rummer - og den oplevelse vil jeg gerne dele med andre, så Mama Cacao og jeg sammen kan hjælpe folk til et mere autentisk liv, med alt hvad det enkelte menneske indeholder.

Netop derfor laver jeg også både Sacred Cacao ceremonier hvor jeg holder space for aktive meditationer, hjerterum og nærvær med dig selv og andre - samt 1:1 sessioner i fællesskab med Mama Cacao.

1:1 sessionerne giver mulighed for at opleve mere dybde og nærvær under visse af mine behandlinger, og skaber rum for større bevidsthed og rummelighed omkring egne følelser i samtale, coaching og spaceholding. Fysisk i klinikken arbejder jeg med blandt andet Acess Bars, AromaTouch og øreakupunktur.

Homepage: www.klinikabetteryou.dk
Instagram: www.instagram.com/klinikabetteryou/?hl=da
Facebook: https://m.facebook.com/klinikabetteryou/
Mail: info@klinikabetteryou.dk
Tlf: 60115581