MIN REJSE MED MAMA CACAO

Din rejse med Mama Cacao - første gang du drak cacao, hvor og i hvilken sammenhæng, lidt om din oplevelse:

Første gang jeg drak ceremoniel cacao var til et ecstatic dance event i en pyramideformet åben shala i junglen på Koh Phangan i Thailand, i en tid hvor jeg var frivillig på et Healing Center. Det var en utrolig oplevelse, som jeg aldrig og glemmer, og det satte nogle fornemmelser og visioner i gang i mig. Cacao’en og dansen bragte mig i en tilstand af komplet samhørighed med naturen, træerne, junglen som jeg befandt mig i, samt menneskene jeg dansede med. Jeg mærkede livet og dette kosmiske mirakel flyde gennem mig og bevæge mig, og det rørte mig dybt. Derefter har jeg deltaget i forskellige ceremonier, både de mere rolige og meditative og ceremonier med breathwork og bevægelse. Mama Cacao kaldte på mig siden den oplevelse i Thailand, og jeg kunne bare mærke at jeg skulle mere med hende.

Hvad betyder cacaoen for dig i dit liv? Hvilke kvaliteter forbinder du med Mama Cacao?:

Cacao’en giver mig en nær forbindelse med Moder Jord, med livet i min fysiske krop og med den visdom, jeg rummer. Cacao’en er en vidunderlig eliksir der har givet mig et fast holdepunkt til at skabe ritualer og mærke mig selv. De kvaliteter jeg forbinder med Mama Cacao er visdom og kærlig omsorg. Hun guider mig og er der altid for mig, når jeg har brug for hendes hjælp. Det er en enorm tryghed og nær forbindelse, jeg mærker, når jeg tænker på Mama Cacao. En dyb taknemmelighed for hendes kærlighed.

Hvordan holder du space for cacaoen i din egen business?:

Jeg holder space for cacao’en i min egen business gennem mine cacao ceremonier, som jeg holder i forbindelse med månens faser, som jeg er meget inspireret af – den cykliske livsstil og den forbindelse vi som kvinder har til månen. Cacao’en giver os et rum at mødes som søstre, komme ned i kroppen og hjem til os selv, mens vi mærker søsterskabet og samhørigheden med hinanden, hvilket er enormt healende. Det er en gave at kunne invitere Mama Cacao med ind i vores cirkler, og modtage hendes visdom og kærlighed. Jeg føler, hun bringer os kvinder sammen.

Hvorfor har du valgt at være spaceholder for Mama Cacao ved fysisk salg?:

- Jeg har valgt at være spaceholder for Mama Cacao ved fysisk salg for at skabe endnu større bevidsthed omkring hvad hun kan give os, og viderebringe hende til de kvinder, som hun kalder på at nå ud til, især her på Fyn og i Odense, hvor jeg holder til. Jeg føler at Mama Cacao har udsendt et kæmpe kald til os på hele Moder Jord, og at hendes medicin og kærlighed ønsker at nå ud til så mange som muligt, som kan have gavn af at forbinde sig med hende. Det ønsker jeg at være en kanal for

Hvad laver du i din egen virksomhed?:

Jeg afholder søstercirkler, cacao ceremonier og gruppeforløb for kvinder, og har stort fokus på samhørigheden mellem os kvinder – søsterskabet – samt vores forbindelse til månens cyklus. Derudover er jeg uddannet coach hos Sussanne Wexø og tilbyder 1:1 coaching forløb, samt uddannet yogalærer i Indien, og det er vigtigt for mig at bringe kropsforbindelsen med i mit arbejde.

Website:
https://soesterskabogskaberkraft.simplero.com

Facebook:
https://www.facebook.com/soesterskabogskaberkraft

Instagram:
https://www.instagram.com/soesterskab_og_skaberkraft

E-mail:
soesterskabogskaberkraft@gmail.com