Annemaia Møller


MIN REJSE MED MAMA CACAO

Min første oplevelse med Cacao:

Jeg havde hørt meget om cacao og havde sét andre drikke den fyldige, cremede drik. Jeg var meget opsat på at prøve det. Jeg arbejdede i en periode meget aktivt omkring nogle bestemte emner og ville gerne bruge cacao som facilitator til den transformation jeg kunne mærke, var på vej.

Denne ceremoni blev afholdt som ekstatisk dans med cacao ceremoni. Vi var omkring 40 mennesker samlet. Rummet var smukt og med levende musik. Vi fik cacaoen udleveret på smukkeste vis og blev guidet til at indtage den bevidst. Desværre var cacaoen slet ikke færdiglavet og virkede mest som en blanding af vand og cacaogryn. Det var en meget skuffende oplevelse som jeg kæmpede længe med at forstå. Dansen var dog smuk og procesfyldt og alt i alt lærte jeg meget om ceremoni i rummet. Jeg oplevede hjerteåbning og stærkere sansemæssig modtagelighed, hvilket var meget interessant. Jeg vidste jeg ville arbejde mere med denne spændende medicin.  

Hvad cacao betyder for mig:

Cacao har en meget stærk plads i mit liv. Jeg mærker nærmest hjerteåbning med det samme jeg nærmer mig medicinen og har fået mange smukke og rørende oplevelser med cacao. Jeg føler stor respekt og ydmyghed for at formidle og holde rum i de potente cacaoceremonier. I ceremonier har jeg oplevet kærlighed, hjerteåbning, fordybelse og fryd. Jeg har også oplevet at der blev åbnet op for sorg, smerte, dybe processer og adgang til steder i os selv som har været svære for os at komme i kontakt med. På den måde har cacaoen været en smuk medicin til procesarbejde og personlig - og åndelig udvikling.

Hvordan jeg holder space:

I cacaoceremonier, er det vigtigste for mig, at holde et rum, hvor der er plads til alle og de følelser, reaktioner og oplevelser der kan dukke op. Et rum, hvor man kan være den man er, uden masker og påtagede roller. Jeg benytter ofte min tromme, musik og bruger rummet til at skabe egen-undersøgelser, hvor man kan blive klogere på sig selv. Det vigtigste er dog delingsrummet, hvor der sker den smukkeste udveksling af egne oplevelser og fortællinger. Det skaber mulighed for at dele den iboende visdom vi alle har, og særligt den proces der sker under ceremonien.  

Hvorfor jeg ønsker at sælge det fysisk:

Jeg har længe ønsket at formidle cacao fysisk, da jeg ønsker at skabe mulighed for, at så mange som muligt, kan få glæde af cacaoens fantastiske egenskaber. Jeg oplever, hvordan cacaoen gavner utroligt mange mennesker, og jeg ønsker at give alle mulighed for at arbejde mere med medicinen i eget hjem og i egen ceremoni.

Min egen virksomhed:

I min egen virksomhed arbejder jeg med ceremonier, ritualer og transformerende processer. Jeg tilbyder alternative behandlinger. Jeg arbejder med flere forskellige slags medicin, herunder cacao og bistår deltagerne i deres egen transformation, processer og holder rum for deres spirituelle udvikling og undersøgelse. Læs mere om mig og hvad jeg tilbyder på min hjemmeside www.annemaia.dk